اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

دلمه بادمجان ، گوجه فرنگی ، فلفل

طرز تهیه دلمه بادمجان ، گوجه فرنگی و فلفل


http://s2.picofile.com/file/7356422575/63.jpg


مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 500 گرم  ، سبز دلمه نیم کیلو گرم ( تره – جعفری – گشنیز-نعناع – ترخون)
برنج 1 پیمانه ، پیاز سرخ شده 2 تا 3 قاشق سوپخوری ، لپه 3/1 پیمانه رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری ،  نمک و فلفل و زعفران بمقدار لازم ، روغن 150 گرم ، بادنجان دلمه ای 8 عدد

طرز تهیه : گوشت چرخ شده را همراه با نمک و فلفل و مقداری روغن سرخ کنید .پیاز را به آن اضافه کنید .1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را هم اضافه نموده خوب مخلوط نمائید . سبزی دلمه را که قبلا تمیز کرده ریز خرد کرده و کمی تفت داده اید به آن اضافه نمائید . برنج را یک جوش داده در آبکش بریزید و به آن اضافه کنید . زعفران را در کمی آب جوش حل کرده به آن اضافه نموده و تمام مواد را مخلوط کنید . مایه آماده است . حال سر هر بادنجان را برداشته داخل آنرا به آرامی خالی کنید و با مواد پر کنید . مجددا در بادنجان را بسته با خلال دندان محکم کنید و در ظرف بچینید . حال مقداری آب گوجه فرنگی یا رب گوجه که با آب مخلو ط نموده اید به آن اضافه کنید . همراه با نمک و فلفل و مقداری روغن و روی حرارت ملایم بپزید تا دلمه پخته شود اما له نشود . باید آب دلمه کاملا تبخیر شود. دلمه فلفل و گوجه فرنگی هم به همین طریق آماده می شود ولی دلمه گوجه فرنگی را بدون آب در فر یا یکی دو قاشق روغن می پزیم و نیازی به آب ندارد . می توانیم هنگام پختن دلمه بادنجان یا فلفل از آب گوشت هم برای پختن استفاده کنیم


شال عشق

 شال عشق



شال زیبا عشق در 4 رنگ


قیمت :9800


خرید  شال عشق


برای دیدن سایر محصولات این فروشنده اینجا کلیک کنید.


کلمات کلیدی :دلمه فلفل ، طرز تهیه دلمه فلفل ، دلمه بادمجان ، طرز تهیه دلمه بادمجان ، دلمه گوجه فرنگی ، طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد